Onze specialiteiten

Wij hebben verschillende specialiteiten die ons kenmerken. Daarnaast proberen wij ook steeds te vernieuwen en nieuwe specialiteiten toe te voegen. Hieronder staan enkele van onze specialiteiten beschreven.

Versgeperste jus 'd orange

Wij persen voor u, waar u bij staat, heerlijke jus 'd orange. Wij maken gebruik van de lekkerste sinaasappels en de beste persmachine. Onze persmachine is van hoge kwaliteit en is één van de weinigen die de schil-olie in de sinaasappelsap voorkomt. Door onze jarenlange ervaring in de sinaasappels, weten wij de lekkerste sinaasappels te selecteren, zodat u als klant optimaal kunt genieten.

Schoongemaakte ananas

Ook het schoonmaken van ananassen doen wij al jaren gratis. Elke dag nemen wij ons schilapparaat mee en ontdoen wij onze ananassen van schil en hart. Na het schoonmaken van de ananas hoeft u deze alleen nog maar in blokjes of schijven te snijden. Ook verkopen wij ook ananas in blokjes.

Verse smoothies

Het maken van verse smoothies is ook niet meer nieuw voor ons. Na enkele jaren ervaring hierin op te doen, hebben wij nu zes vaste smaken in ons assortiment, die wij elke dag weer op de markt voor u klaarmaken.
      - Sinaasappel - banaan - gele kiwi
      - Sinaasappel - aardbei
      - Sinaasappel - framboos - mango
      - Sinaasappel - braam - blauwe bes - framboos
      - Sinaasappel - spinazie - passievrucht - banaan
      - Sinaasappel - ananas - banaan - munt

Beste groenteman van Nederland

Mede dankzij onze specialiteiten zijn wij verkozen tot 'Beste groenteman van Nederland 2014/2015'. Meer informatie over deze verkiezing vind u hier.